Дома ВЕСТИ


ИРИС
ВИДЕОТЕКА
► ВЕСТИ
видео издание од дневно-информативната емисија
Вести - понеделник, 20 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-20T17:04:42+00:00 ► Прегледи: 20|
Вести - сабота, 18 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-18T19:25:06+00:00 ► Прегледи: 71|
Вести - петок, 17 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-17T18:01:35+00:00 ► Прегледи: 103|
Вести - четврток, 16 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-16T17:23:44+00:00 ► Прегледи: 74|
Вести - среда, 15 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-15T18:41:30+00:00 ► Прегледи: 85|
Вести - вторник, 14 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-14T16:40:14+00:00 ► Прегледи: 99|
Вести - понеделник, 13 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-13T16:42:42+00:00 ► Прегледи: 59|
Вести - петок, 10 февруари 2017 година
► Објавено: 2017-02-10T16:33:05+00:00 ► Прегледи: 139|
Вести - четврток, 9 февруари 2017 година
► Објавено: 2017-02-09T17:28:03+00:00 ► Прегледи: 91|
Вести - среда, 8 февруари 2017 година
► Објавено: 2017-02-08T17:59:46+00:00 ► Прегледи: 93|
Вести - вторник, 07 февруари 2017 година
► Објавено: 2017-02-07T18:26:59+00:00 ► Прегледи: 101|
Вести - понеделник, 6 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-06T17:27:32+00:00 ► Прегледи: 41|
Вести - сабота, 4 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-04T16:54:58+00:00 ► Прегледи: 64|
Вести - петок, 3 февруари 2017 година
► Објавено: 2017-02-03T16:58:27+00:00 ► Прегледи: 53|
Вести - четврток, 2 февруари 2017
► Објавено: 2017-02-02T17:03:31+00:00 ► Прегледи: 55|
 
 
Влажност
Ветер
Видливост
Точка на роса
Астрономски календар
Следни 5/10 дена
Избери град...
Штип
вторник, 21 февруари 2017
Ведро/Сончево
-2℃
Се чувствува: -5 ℃
Влажност
81.7 %
Ветер
4 km/h
Видливост
20 km
Точка на роса
-4 ℃
Астрономски календар
Изгрејсонце: 06:19
Зајдисонце: 17:11
Времетраење: 652 минути
Фаза на месечината
Следни 5/10 дена
Избери град...
Пробиштип
вторник, 21 февруари 2017
Ведро/Сончево
-5℃
Се чувствува: -12 ℃
Влажност
89.4 %
Ветер
18 km/h
Видливост
20 km
Точка на роса
-7 ℃
Астрономски календар
Изгрејсонце: 06:19
Зајдисонце: 17:11
Времетраење: 652 минути
Фаза на месечината
Следни 5/10 дена
Избери град...
Кочани
вторник, 21 февруари 2017
Ведро/Сончево
-2℃
Се чувствува: -5 ℃
Влажност
81.7 %
Ветер
4 km/h
Видливост
20 km
Точка на роса
-4 ℃
Астрономски календар
Изгрејсонце: 06:18
Зајдисонце: 17:10
Времетраење: 652 минути
Фаза на месечината
Следни 5/10 дена
Избери град...
Виница
вторник, 21 февруари 2017
Ведро/Сончево
-2℃
Се чувствува: -5 ℃
Влажност
81.7 %
Ветер
4 km/h
Видливост
20 km
Точка на роса
-4 ℃
Астрономски календар
Изгрејсонце: 06:18
Зајдисонце: 17:09
Времетраење: 651 минути
Фаза на месечината
Следни 5/10 дена
Избери град...

Барај